Nasza Klasa ostrzega, że usunięcie profilu w tym serwisie jest nieodwracalne. I informuje, że anulowanie konta nie jest równoznaczne z wymazaniem danych osobowych z bazy serwisu NK.pl. Jeśli chcemy usunąć te dane, należy przesłać specjalne żądanie za pomocą formularza kontaktowego
Dlatego jeszcze przed wykasowaniem konta warto wykasować wszystkie treści i zdjęcia, a przede wszystkim dane osobowe. Zalecane jest też wykasowanie wiadomości wychodzących i przychodzących. Kiedy już to zrobimy, klikamy edycja profilu – zaawansowane – usuń konto. Gdzieś w tym miejscu zostaniemy zapytani o przyczynę rezygnacji z uczestnictwa w społeczności Naszej Klasy. Wśród kilkunastu powodów (można też wpisać „inny”) najbardziej poruszający jest ten: NK jest niemodna i wstydzę się posiadać tu konto...
Teraz z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
zyskasz dostęp do wszystkich treści
za 29 zł / miesiąc przez 3 miesiące
Możesz anulować w dowolnym momencie.
Teraz z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
zyskasz dostęp do wszystkich treści
za 29 zł / miesiąc przez 3 miesiące
Możesz anulować w dowolnym momencie.
Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję.