Jak zaksięgować dofinansowanie do wypoczynku dziecka pracownika?

● Pracownicy otrzymują dofinansowanie do wypoczynku letniego dzieci z zakładowego funduszu świadczeń socjalnych. Mają prawo do przyznania środków na ten cel w wysokości 350 zł. Wypoczynek zazwyczaj spełnia wymogi, o których mowa w art. 21 ust. 1 pkt 78 ustawy o PIT. W jaki sposób zaksięgować przekazanie tych środków?

Pozostało 96% treści
Ten artykuł przeczytasz tylko z aktywną subskrypcją Premium.
Teraz z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
zyskasz dostęp do wszystkich treści
za 29 zł / miesiąc przez 3 miesiące


Możesz anulować w dowolnym momencie.
Źródło: Dziennik Gazeta Prawna
Autopromocja
381536mega.png
381439mega.png
381557mega.png
©℗

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone.

Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A. Kup licencję.